PROMO 2 WEEKS LOW * THE BEST - Newest ISHA Spooky3 Rife 3D-8 NLS Pro Expert + Dongle - GET Panjenengan SPOOKY2 & RIFE BUGS LIST * Klebu Worldwide Gratis Shipping! + Support Worldwide Instalasi GRATIS! (1 jam kalebu) * Ora diregani 1850 US $ (utawa 10x liyane) nanging mung .... kanggo piranti NEWEST & software NO perusahaan liyane wis utawa bisa nawarake!

Hot
-58%

PROMO 2 WEEKS LOW * THE BEST - Newest ISHA Spooky3 Rife 3D-8 NLS Pro Expert + Dongle - GET Panjenengan SPOOKY2 & RIFE BUGS LIST * Klebu Worldwide Gratis Shipping! + Support Worldwide Instalasi GRATIS! (1 jam kalebu) * Ora diregani 1850 US $ (utawa 10x liyane) nanging mung .... kanggo piranti NEWEST & software NO perusahaan liyane wis utawa bisa nawarake!

2,223.29 931.20

  • USD: 1,045.00 $
  • GBP: £ 836.06
  • AUD: 1,482.96 $
  • CAD: 1,364.56 $
  • PLN: 3,958.67 zł
  • Zar: 14,562.81 R
  • MYR: RM4,297.04
  • CNY: ¥ 7,190.75
  • RON: 4,397.26 lei
  • BRL: 3,913.11 $

  • Brand: ISHA
  • Jeneng: 3D-NLS Plus Kesehatan Tomography Scanner
  • Versi: Standard Edition v1.3.1
  • Ukuran Produk: 36x26x12CM
  • Basa: Inggris, Spanyol, Perancis, Jerman, Bulgaria, Ceko, Italia,
    Polandia, Persia, Rusia, Korea, Jepang, Cina dll.
  • Biaya Pengiriman: * Worldwide FREE FAST shipping, ex VAT (vat in your country)
  • Recent Pesenan: 6180
  • Wektu Pengiriman: Dina gawe 7-10 sawise nampa pembayaran.
  • Garansi: 3 year's
  • Description
  • Ulasan (0)

Description

Bioresonansi Kesehatan Scans & Pangobatan - Non Linear Systems

Sampeyan pengin BEST kanggo rega lan dhukungan BEST? Apa harga kita apik ??

Uga ngelingi nyedhaki pesaing ing South Africe sing ngisi kanggo Model OLD 1850 $
http://rifehealth.co.za.www34.jnb2.host-h.net/index.php
(BodySonic MRA R25.000 = 1850 $ us)

Harga kita 2 nganti 3 kaping kurang lan kita offer sistem NEWEST lan software ....
Dhukungan lan layanan paling apik. Kenapa? Amarga kita pengin dadi ALLc
senadyan asal-usul lan penghasilan.

Lan ... .. piranti lunak kita, ISHA Rife-Spooky 3D-8 NLS Pro Expert, adoh luwih maju
lan akeh fitur liyane sing ora duwe fakta!

IS IT BENAR NG ENGINE 3D ?? YES! * Kabeh ngerti ONLY yen 3D nduweni pengaturan deviasi 🙂

* Pitutur: dot ora nyetel luwih dhuwur tinimbang 75% lan ing kacepetan normal!

Cukup mbandhingake piranti lunak kita (ndeleng ngisor) karo 3D liyane ... .. lan sampeyan ora tau tuku saka wong-wong mau 🙂

Lan ... .. piranti ISHA Rife-Spooky 3D-8 ndhukung uga versi ISHA 8D supaya ing mangsa yen pengin

kanggo tuku 8D, sampeyan mung kudu tuku perangkat lunak + dongle .... saiki endi investasi sing ditindakake!

Kita pengin nggawe lan kasedhiya kanggo kabeh nanging karo kualitas, lan kita nindakake 🙂

Njaluk dhaftar Spooky2 RIFE !! Gampang !!

3D-NLS PLUS

Kesehatan Tomography Scanner ...

A New Era of Health Management
Instrumen 3D-NLS adhedhasar macem-macem kasus lan basis data fisiologis sing dibangun dening mantan Uni Sovyet lan ilmuwan Amerika. Mereka ngenteni taun-taun 35 kanggo riset miturut manifestasi klinis lan puluhan milyar ing dana riset.
Sijine Misteri Saka Sub Health ing Tanganmu
Telung Fungsi Utama Scanner Kesehatan 3D-NLS:
Fungsi Deteksi Manungsa Badan-
Bisa kanthi gampang lan Cetha Target Keamanan Fisik Manungsa, Tren Penyakit, lan Arah Sehat.
Deteksi sistemik 12 gedhe, Ratusan organ, kelenjar, sel, lan liya-liyane. Ewu penyakit nggawe laporan prediktif, kabeh daftar 120,000 awak njamin deteksi akurat. Pelanggan bisa ndeleng organ-organ sing saiki, kepungkur, lan mangsa 3 kanggo 5 taun kesehatan lan organisasi gaya vitalitas sel.
Bisa Ngonfirmasi Apa Produk Pangan lan Kesehatan Apa Mbiyantu Utawa Mbebayani Kanggo Organ Tubuh.
Bisa nganalisis panganan, produk kesehatan minangka entuk manfaat positif utawa ngrusak organ manungsa, supaya bisa nindakake kahanan nyegah mediasi.
Loro Aspek Nganyari Fungsi Organ Tubuh - Perbaikan Energi Lan Frekuensi Spectrum Repair.
Kanthi fungsi pemugaran lan pembenahan spektrum energi, kanggo tahap wiwitan penyakit utawa durung ditentukake, utamane kanggo owah-owahan titik sing nyeri nduweni efek curative tambahan sing apik banget.

Pangguna mung kudu nganggo headset kaya transmiter gelombang frekuensi rendah, konduksi liwat sel syaraf lan resonansi sel gelombang elektromagnetik, kanthi nggunakake deteksi lampu resonansi dening prinsip transmisi sonar, bisa ndeteksi nganti titik 100,000 organ awak sing diterbitake dening organisasi sel individu ing spektrum swara, lan fluktuasi kuantum ing spektrum frekuensi, dawane gelombang bisa dipirsani maneh liwat pemahaman kondisi fisik.

Mbandhingake karo basis data ageng kanggo ndeteksi kondisi organ saiki, sasi, lan masa depan (taun 3-5 sabanjuré).


3D-Cell analyzer resonans magnetik lan sistem manajemen kesehatan bakal mriksa penyakit kesehatan kanthi cepet ora kaya ujian fisik tradisional sing ora bisa dideteksi langsung.

3D-NLS Health Scanner Benefits And Features:
• 3D-NLS yaiku deteksi, aman, tanpa rasa sakit lan non-invasi non-invasif. Tes iki ora nyebabake rasa ora nyaman, stimulasi listrik non-voltase, ora nyentuh kulit, tanpa muter reagen, ora ana kerusakan radiasi mbebayani, ora ana efek samping.
• Sampeyan mung njupuk menit 30 kanggo ngrampungake jinis 16 jinis 3D simulasi CT scan ndeteksi analisis cepet lan evaluasi status kesehatan.
• Gampang operate, portabel, intuisi, bisa ndeteksi saklawasé item 300; database standar 10; babagan akurasi 90.
• Gambar 3D sistem visual-diagnostik non-linear-ndeleng organ internal manungsa. Prasaja & cepet. Pangguna nganggo "headphone set" kanggo "krungu" masalah kesehatan badan kanthi cepet.
• Mbusak pangertosan penilaian resiko kesehatan manungsa ing taun 3 - 5 sabanjuré.
Mbantu ngurangi kasempatan ngembangake penyakit lan entuk efek "pencegahan luwih becik tinimbang tamba".
• Gabungan unik ing dunia analisis resonansi kuantum spektral & analisis resonansi akustik.

• Nyoba carane beda produk pangan lan kesehatan sing nyedhiyakake kahanan awak.

Apa Gunakake Scanner NLS?
• 85% -95% Accurate
• Ngleksanani Analisis Badan Lengkap Ing Kurang saka Jam
• nemokake Dis-saldo lan owah-owahan kesehatan ing tingkat selular
• NLS Sistem Manajemen Kesehatan Paling Luwih
• User Friendly
• Update Piranti Lunak Gratis
• Piranti Lunak Dikirim Translated menyang 60 Basa lan Dianyari Reguler

• Ndhukung Sistem Operasi: Xp / Vista / Win7 / Win8 / Win8.1 (32 / 64-Bit)

Apa Prinsip Scanner Kesehatan 3D-NLS?
Urip digawe saka sèl, sèl sing kasusun saka molekul, molekul kasebut dumadi saka atom, molekul kasebut kalebu wangun elektronik. Elektronik menyang sel organ tartamtu liwat gelombang cahya lan swara, saéngga ngerti dhawa gelombang banjur dibandhingake karo basis data. Kita bisa njupuk informasi babagan kondisi kesehatan awak, sanajan ing mangsa ngarep 3-5.
Analyzer kesehatan 3D NLS nransfer ombak cahya sonar liwat gendhung menyang otak manungsa, nggunakake teknik resonansi kuantum kanggo nggoleki organ tartamtu saka jaringan awak saka energi atom hidrogen. Resonansi gelombang elektromagnetik banjur menehi saran marang komputer. Dibandhingake karo basis data sing akeh, bisa ndeteksi kondisi organ saiki, sasi, lan taun 3 ~ 5 sawise. Database status kesehatan didegaké déning ilmuwan misuwur saka bekas Uni Soviet lan Amerika Serikat sing ngenteni taun 35 lan puluhan miliaran dana riset nasional. Koleksi jinis, beda umur, beda balapan, penyakit sing beda, lan data klinis sing beda bisa mbantu kriteria analisis.
Sistem Non-Linear (NLS) migunakake analisis spektroskopi Resonansi paling majeng, analisis resonansi kuantum, analisis resonansi akustik, lan Tomography scaning kasedhiya dina iki. Panelitèn dina modern babagan kothak energi ing sawijiné tetanduran lan kéwan wis nyimpulaké yèn ana médhan magnetik vortex banget sing kekuwatan, frekuensi khusus ing sistem biologi. Wong wis nggunakake pengetahuan iki kanggo ewu taun ing disiplin kuno tradhisi Yoga-Chakra, Tradhisi Kedokteran Cina lan liya-liyane.

Prinsip-prinsip perangkat NLS nduweni asal-usul riset bioresonans sing diwiwiti ing 1950 dening para ilmuwan ing Amerika Serikat lan Rusia.
Wiwit wektu iku, atusan yuta dolar wis disalurake menyang tes lan ningkatake teknologi kanggo tingkat keunggulan saiki.
Database sing dumunung ing jantung NLS ngandhut informasi eksklusif sing diasilake dening pangembang Rusia nguji lan ngobati pasien 100,000 kanthi masalah kesehatan 1,000.
Pitakonan paling penting sing muncul nalika menehi pamrentahan kanggo Scanner NLS yaiku carane perangkat beda saka atusan piranti liya sing wis didol ing pasar. Nalika kabeh perusahaan nyoba kanggo ngyakinake wong sing ana sawetara beda ageng ing fungsi piranti, bebener iku kabeh padha fungsi miturut prinsip padha. Scanner NLS dianggep piranti biofeedback lan prabédan sing paling signifikan ing piranti biofeedback yaiku metodologi kang diagnosis ditindakake. Sawetara piranti bisa nganggo radio frekuensi nalika wong ngumpulake informasi saka pulsa lan kelembapan sing ana ing kulit. Nanging, Scanner NLS nduweni fungsi ing bidang ngolah informasi ing kolom elektromagnetik nalika uga nggabungake metode analisis liyane.
Scanner NLS dirancang kanggo nyedhiyakake asil diagnostik sing paling akurat amarga fokus ing sumber - otak, mula, pikiran iku ngendi kita miwiti ngumpulake informasi babagan owah-owahan sing dumadi ing awak. Sensor ing headphone diselehake ing kuping subyek bakal micu otak kanggo nyatakake frekuensi sing dumadi ing awak. Saben pangowahan ing tingkat sel bisa dideteksi lan diidentifikasi, manawa tantangan kasebut minangka bakteri, virus, parasit, utawa manifestation dislokasi utawa biokimia, bakal dideteksi kanthi pangenalan frekuensi / tandha unik lan diidentifikasi kanthi jeneng lan tataran pembangunan.
Scanner NLS ngandhut cara perawatan sing dirancang kanggo nguatake awak lan ningkatake pemulihan alami awak kanggo kesehatan. Nggawe piranti kasebut ndadekake praktisi lan klien duwe kesempatan sing padha karo siji-mandeg-belanja; ngunjungi pakar kanggo analisis kabeh lan ora kudu ngenteni minggu kanggo asil.
Fokus punika bagean diagnostik, lan kabeh sing rohani, emosional utawa mental dadi sekunder. Awake dhewe sing luar biasa, lan mesthi marasake awak siji karo apa sing kudu dilakoni karo iman lan kesehatan pikiran sing kuat. Scanner NLS netepake yayasan kanggo sukses kanthi pisanan nentokake lokasi fokus kudu dilebokake, lan mung banjur dhukungan kanggo lelara mulai. Scanner NLS ora bisa adoh utawa ora sacara lokal. Analisis kita nganti 95% akurat amarga program iki ngidini operator kanggo riset sacara lokal lan rinci. Sensor ing headphone dirancang kanggo kanthi akurat ngenali frekuensi tartamtu nalika pasien / klien saiki.
Paling peralatan biofeedback ngoperasikake prinsip sing padha; alat lunak dhukungan sing rinci ing nyedhiyakake analisis paling akurat lan sensor ngenali frekuensi tartamtu sing mbantu bali menyang kesehatan sing becik. Dibandhingake karo perangkat liya ing pasar, Scanner NLS katon minangka piranti sing paling apik kanggo pangguna sing menehi akurasi becik. Kanthi gampang, prasaja dirancang kanggo digunakake dening sapa wae, praktisi utawa non-praktisi; sapa sing njupuk pendekatan proaktif lan berjuang kanggo kesehatan lan kesejahteraan sing apik.
Yen sampeyan duwe kesempatan kanggo nemu lan operate NLS Scanner lan niti priksa asil, sampeyan bakal banget kesengsem. Kita kasengsem kanggo nindakake tumindake kanthi wajar lan nggawe banding dhewe. Kita nyathet nilai kasebut ing akeh piranti biofeedback liyane ing pasar saiki, nanging, kita sajatine pracaya marang nilai lan pinunjul saka Scanner NLS, amarga sampeyan uga bakal nggawe banding.
Cara Nguji
Analyzer resonansi magnetik 3D-NLS lan sistem manajemen kesehatan bakal mriksa penyakit kesehatan kanthi cepet ora kaya ujian fisik sing ora bisa nemokake deteksi ... Jadi, pemeriksaan kesehatan luwih gampang.
Wong sing diuji mung kudu nganggo headset (katon kaya transmiter gelombang frekuensi rendah), konduksi kasebut liwat sel saraf lan fenomena resonansi sel, kanthi nggunakake deteksi lampu resonansi dening prinsip transmisi sonar.
3D NLS bisa ndeteksi nganti titik 100,000 organ awak sing diterbitake dening organisasi sel individu ing spektrum swara, lan fluktuasi kuantum ing spektrum frekuensi, dawane gelombang bisa dipirsani liwat pemahaman kondisi fisik.
Apa Gunakake Scanner NLS?
• 85% -95% Accurate
• Ngleksanani Analisis Badan Lengkap Ing Kurang saka Jam
• nemokake Dis-saldo lan owah-owahan kesehatan ing tingkat selular
• NLS Sistem Manajemen Kesehatan Paling Luwih
• User Friendly
• Update Piranti Lunak Gratis
• Piranti Lunak Dikirim Translated menyang 60 Basa lan Dianyari Reguler

• Ndhukung Sistem Operasi: Xp / Vista / Win7 / Win8 / Win8.1 (32 / 64-Bit)

Sapa sing Bisa Nggunakake Scanner NLS?
Dokter Keluarga
Klinik lan Unit Kesehatan
Fasilitas Fasilitas lan Sekolah
Sanatoriums
Fasilitas Olahraga lan Rekreasi

Lan liyane ….

reviews

Ana ora review durung.


Dadi sing pisanan ditliti "PROMO 2 WEEKS LOW * Paling apik - Paling anyar ISHA Spooky3 Rife 3D-8 NLS Pro Expert + Dongle - Mlebu Panjenengan SPOOKY2 & RIFE BUGS LIST * Klebu Worldwide Gratis Shipping! + Support Worldwide Instalasi GRATIS! (1 jam kalebu) * Ora diregani 1850 US $ (utawa 10x liyane) nanging mung .... kanggo piranti NEWEST & software NO perusahaan liyane wis utawa bisa nawarake! "

  • Sugeng rawuh ing ISHA Metafisika Kuantum NLS webshop
  • *** ALL PRICES OUR IN USA $ ***
  • SENA ORDER MUNGKIN JUMLAH 1.000 US $ kudu dibayar dening bank
  • Kabeh prodhuk kita duwe (paling ora) garansi dijamin penuh saka taun 1, 2 utawa 3!
  • Kabeh instalasi kanggo 100% dijamin digunakake kalebu ing donya!
  • FOR QUALITY BEST - PEMETURAN - SUPPORT - KELAS
  • We are the inventors The ISHA Quantum Meta Black Box and more ...
  • SENA ORDER MUNGKIN AMOUNT OF 1 000 $ MUST BE DIBAYARKAN BY BANK
  • Uga golek forum http://www.3d-8d-hunter.com

Pin Iku on Pinterest

Share This
Kanca-kancaku, Sugeng rawuh ing keluarga ISHA globalAsah magis ing kesehatan, kebahagiaan, energi anyar lan kabungahan kanggo kabeh, wiwit saiki ..... Mangga langganan bulanan ISHA bulanan kita THANK YOU!

Kanca-kancaku,

Sambutan kanggo kulawarga global ISHA

A lelampahan gaib babagan kesehatan, rasa seneng, energi anyar lan kabungahan kanggo kabeh, wiwit saiki .....

Mangga langganan bulanan ISHA bulanan kita

Maturnuwun!

Nggabungake mailing list kanggo nampa berita lan update paling anyar saka tim ISHA kita.

Sampeyan wis Kasil Subscribed!