Дали сакате да платите повеќе? За 100x Помалку?

Кога ќе станете член на семејството ИСАХ, ние ќе се однесуваме кон вас како наше семејство!

Тоа е нашето ветување .... од семејството ISHA Gold Resellers, погледнете го тука глобалниот форум ISHA www.3d-8d-hunter.com

Дали навистина сакате да платите повеќе за инфериорните стари производи?

До 2 -8 пати нашите цени ? За OLD застарен софтвер и системи?

Лоша поддршка? Лоша услуга? Лоши гаранции?

Скај високи цени, само за неколку?

Види за цените овде https://wellanalyse.com/produkte/
Плаќај 18.000 $ (17x пати повеќе трошоци) за едноставен систем?

Додека ние сме единствените кои ги развиваат најновите и најпродолжените системи ... .. мислам

Додека ISHA е пронаоѓач на многу нови NLS производи како што е ISHA Quantum Meta Black Box,
ISHA Multi Power Zapper, ISHA Rife втиснувајќи Power Box, и многу повеќе ...

Многу моќни ISHA софтвер верзии. Световите најстабилни и високо развиени ....

Додека ние сме единствени со глобален форум и групата на магистри во чирак?
Додека ние сме единствените кои навистина учат и помагаат?
Додека само контролирани корисници, терапевти од сите потекло, психијали, психијатри, научник
и да, дури и професорите се приклучија на нашата група ... ..и така се разбудиме! Немојте да бидете измамени.

Ние веруваме во фер чесни цени, па сите ќе бидат достапни и покрај вашиот приход.

Погледнете тука цени од конкурентите до 5 пати повеќе за OLD ystems !!!!

Погледнете тука сведоштва од вистински луѓе низ целиот свет
http://3d-8d-hunter.com/viewtopic.php?f=84&t=189

Сега да ги погледнеме понижувачките цени на конкурентите ... $9,875.00 за основен Хантер додека го нудиме
10 пати повеќе софтвер, за 40% од оваа цена!
Обезбедуваме машина за Хантер која исто така го поддржува 8D и 3D софтверот .... па 3 во 1 машина и за 60% помалку
И ние обезбедуваме и ISHA Quantum Мета Црна кутија за далечински скенирања и третмани ... ..
Ние обезбедуваме софтвер Хантер Метапатија + 8D Аура хирургија + 8D Аура + Вирус Експерт + ДНК Експерт + 3D
И за многу многу помалку од оваа основна стара машина ......

https://www.nutrimedical.com/product/metapathiagr-hunter-nonlinear-bioresonance-diagnostic-therapeutics/

https://www.nutrimedical.com/product/e-vitalizer-static-magnetic-biophotonic-field-balancer/

Оди тука https://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=me%3DA5ILUNHLK6SCX&field-keywords=hunter+4025 (ssch бренд со грешки)

или тука

http://www.essentials-health.com/analyzer/index.htm

Немој да се удираш, тие ги имаат истите главни производители како и ние.

или тука;

8D Vector софтверот од 2016 се продава во Индија по многу високи цени.

(наше е од мај 2017)

Тие наплаќаат, >> 10 пати повисока \ поскапа цена отколку во продавницата ISHA ...... (нешто да се размислува, десно).

185,000.0 rs> +/- 2.875 $

или тука; (исти производи, иста фабрика)

3D NLS, во ISHA само 895 $ вклучувајќи превоз во светот.

Еве конкурент 2.495 $ (освен превозот)

http://www.univmultitrade.com/index.php?route=product/search&search=3d%20nls

ТУКА

Ние во ISHA го продаваме најновиот 3D NLS за 50% помалку И најновите уреди и софтвер
+ Глобална бесплатна инсталација 100% гарантирано !!

Значи она што е чесно цените ....... и не заборавајте, поддршка, гаранција, мастер класи, продолжена гаранција итн. од страна на ISHA.

* Друг пример на натпреварувач во Африка е http://rifehealth.co.za.www34.jnb2.host-h.net/index.php

Кој продава OLD 3D за 1850 US $!

Во ISHA само 50% помалку за најновиот уред + софтвер + 100% гарантира инсталација worlwide ....

Или тука; (истиот производ, иста фабрика, основна верзија Хантер, освен сите екстра софтвер)

www.qplushealth.co.uk> 7.000 $ (ISHA само 2275 $ за истиот Хантер)

"Здраво,

Во интерес на подобра услуга, развој на бизнисот, раст и идна одржливост ми беше препорачано да ги зголемам моите цени. Нашата цел е да добиеме повеќе Хантери во што е можно повеќе раце. Ние создаваме центар на квалитет во Лондон со цел да можеме да тренираме и лечиме повеќе луѓе. Исто така би сакал да им се заблагодарам на сите рано adopters за нивните повратни информации и инспирација. За оние од вас кои сеуште мислат,

Новата Hunter цена е £ 5,546 Британски фунти. >> 7.000.00 $ $ $ (за основна верзија)

И сега можете да аплицирате за лесен план за плаќање со депозит од £ 1,000 и десет месечни исплати на £ 349.50

Новиот Хантер 4025 NLS сè уште претставува одлична вредност за парите, дури и ако е само за погодност за лекување додека носат посебен сет на слушалки. Приложената споредба шема ќе ви даде чувство на тоа каде одиме со оваа неверојатна технологија. Ние, исто така, планираме да ги поканиме сите на еден настан каде што можеме да се запознаеме, да споделиме и да научиме од нашите искуства со говорни гости ".

Добро почит, Кевин

Кевин Дејвис
Skype: kevindavies.kd
www.biohealthtech.co.uk

-----

* Ние во ISHA веруваме во разумни цени за секого. Нашиот Хантер е ист, но со многу повеќе софтвер
за помалку од половина од оваа цена ....

И нашите цени се вклучени во светот БЕСПЛАТЕН превозот ....
И ние имаме најдобра поддршка, бидејќи препораките одат овде http://www.3d-8d-hunter.com/viewtopic.php?f=84&t=189

Но, ако имате пари дрво .... и не треба добра поддршка ... .. плаќаат 3-10 пати нашите цени 🙂

Сподели овој пост

  • СЕГА МОЕТЕ ДА СЕ ПЛАТИТЕ СО КРЕДИТНА КАРТИЧКА - УПОТРЕБА ЗЛАТНА ПАТПАЛНО КУПУВА
  • ИСА ЗА НАЈДОБРИОТ КВАЛИТЕТ - ИНСТАЛАЦИЈА - ПОДДРШКА - КЛАСИ
  • Ние сме пронаоѓачи на ISHA Quantum Мета Црна кутија и повеќе ...
  • *** СИТЕ наши цени се во САД $ ***. МОЕ да плаќате на делови од банка
  • Сите нарачки над износот на 1.000 US $ мора да бидат платени од страна на банката
  • МОЕ да плаќате во делови од банка - МОЕ да плаќате во делови од банка
  • СЕГА МОЕТЕ ДА СЕ ПЛАТИТЕ СО КРЕДИТНА КАРТИЧКА - УПОТРЕБА ЗЛАТНА ПАТПАЛНО КУПУВА
  • Сите нарачки над износот на 1 000 $ мора да бидат платени од страна на банка
  • *** СИТЕ наши цени се во САД $ ***. МОЕ да плаќате на делови од банка
Драги мои пријатели, Добредојдовте во глобалната фамилија на ИСА. Магично патување за здравјето, среќата, обновената енергија и радоста за сите, започнува сега ... Ве молиме да се претплатите на нашиот месечен ISHA билтен. ТАНК!

Мој драг пријател,

Добредојдовте во глобалното семејство ISHA

Магично патување за здравјето, среќата, обновената енергија и радоста за сите, започнува сега .....

Ве молиме да се претплатите на нашиот месечен ISHA билтен

ВИ БЛАГОДАРАМ !

Придружете ни се во нашата мејлинг листа за да ги добивате најновите вести и новости од нашиот ISHA тим.

Успешно сте претплатени!

Пин Тоа на Pinterest

Сподели